Новини

Почесною обласною премією імені Й.В. Гошовського нагороджено Горбача В.Л.

ВЧИТЕЛЯ З ВОЛОДИМИРА-ВОЛИНСЬКОГО НАГОРОДИЛИ ОБЛАСНОЮ ПРЕМІЄЮ ІМЕНІ Й.В. ГОШОВСЬКОГО
? 30 вересня 2021 року у м. Луцьку на урочистостях з нагоди Дня вчителя нагородили педагога Володимир–Волинської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №1.
? Василь Горбач – вчитель інформатики у ЗОШ №1. У 2021 році його кандидатуру було рекомендовано до нагородження щорічною обласною премією імені Й.В. Гошовського за заслуги в сфері освіти. Напередодні Дня працівників освіти Василь Леонідович отримав заслужену високу нагороду.
? У школі Василь Горбач працює з 2013-го року, за цей час здобув авторитет та повагу як серед колег, так і серед учнів та батьків. Педагог постійно вдосконалює свій професійний рівень, ефективно використовує сучасні інформаційні технології. Василь Леонідович працює у класах із поглибленим вивченням інформатики, його вихованці з року в рік є переможцями ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій.
? Премія імені Й.В. Гошовського – не перший здобуток педагога. У 2017 році Василь Горбач провів міський семінар вчителів інформатики на тему «Новітні підходи до вивчення інформатики у середній загальноосвітній школі», у 2021 році – семінар із ВВЦПРПП на тему «Дистанційне навчання на платформах ZOOM, Google Classroom, Google Meet». Василь Леонідович брав участь у професійному конкурсі «Вчитель року 2018» у номінації «Інформатика». Також у 2018 році йому була встановлена стипендія Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира» та премія Володимир-Волинської міської ради «Успішний педагог на 2017-2020 роки». У 2020-2021 навчальному році методичну розробку вчителя «Інформатика. Збірник завдань для державної підсумкової атестації» визнано переможцем І (міського) етапу виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині». У 2019– 2021 роках Горбач Василь Леонідович працював викладачем курсів по веб-дизайну та програмуванню Тернопільської школи програмування, що функціонувала на базі Володимир-Волинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.
? Щиро вітаємо педагога та бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення, вдячних учнів і батьків та подальшого професійного зростання!

“Сьогодні я отримав диплом лауреата обласної премії імені Й. В. Гошовського. Щиро дякую директору Людмила Самусєва та колективу рідної школи , управлінню освіти і науки міста Володимира-Волинського, депутату Волинської обласної ради Андрій Бокоч, коханій дружині Оксана Горбач а також всім, хто в мене повірив і підтримав. Вітаю всіх колег з наступаючим професійним святом, бажаю міцного здоров‘я та мирного неба”.

Валентина Адамчук

займы денег только по паспорту срочно