Новини

Цікаві проєкти на уроках трудового навчання

Війна… Повітряні тривоги… Але життя продовжується. Ми всі мріємо про перемогу і прагнемо зустріти наших захисників із гарно прикрашеним короваєм.

24 травня 2022 року на базі ЗОШ №2 пройшов семінар-практикум для вчителів трудового навчання на тему «Метод проєктів. Сучасний урок трудового навчання-основа проєктної діяльності», який провела консультантка центру професійного розвитку педагогічних працівників Катерина Красько.

Учителька трудового навчання с. Суходоли Надія Шуба поділилася досвідом роботи щодо виконання проєктів у змішаних групах. Ольга Богуш, вчителька трудового навчання НВК «ЗОШ №3-ліцей», підготувала виступ про використання проєктних технологій на сучасному уроці трудового навчання.

Майстер-клас з виготовлення декору для кондитерських виробів провела Наталія Гонтарук, знана коровайниця, майстер з виготовлення цукрових квітів та квітів із вафельного паперу. Присутні з великим задоволенням виготовляли квіти, обговорювали технологію вафельної флористики. Вчителі, які викладають трудове навчання у хлопчиків, на чолі з Олександром Радюком, виготовляли вази для квітів. На завершення семінару присутні презентували свої вироби. (Консультантка центру Катерина Красько)

Валентина Адамчук