Новини

У ЗДОРОВІЙ ШКОЛІ – ОЗДОРОВЧІ ЗАХОДИ!!!

Свято фізичної культури та спорту  почали відзначати в 1944 році. В Україні воно припадає на другу суботу вересня та щороку приносить чимало енергії, азарту та веселощів.

Доброю традицією стала в нашій школі організація осіннього тижня фізкультури та спорту, в рамках якого було проведено різноманітні заходи.

Так, учні 1-Б класу побували на “Олімпійському уроці”. Вчителька  фізичної культури Наталія Петрівна  Веремчук розповіла дітям багато цікавого про Олімпійські ігри, їхні символи, особливості та про українських спортсменів-олімпійців.   Педагоги А.М. Кузьмич та А.М. Клец провели з учнями змагання «Веселі старти» та «Старти надій».

Найактивніші спортивні зірки нашої школи під керівництвом педагога-організатора Петровської В.Б  на свіжому повітрі провели фізкультхвилинки  для кожного класу. Навіть вчителі та дирекція не залишилися осторонь  та виконували танцювальні рухи під запальну музику, яка подарувала хороший настрій на увесь день. Окрасою заходів стала фотозона на спортивну тематику. Усі бажаючі мали змогу зробити знімки на пам’ять.

Після уроків між старшокласниками та збірною вчителів школи відбулися  мінізмагання з волейболу, які стали найяскравішою подією дня, адже у запеклій боротьбі учні одержали перемогу 🙂

З упевненістю можна сказати, що попереду  нас чекає ще багато  досягнень та нагород, адже спортивне життя школи не обмежується лише одним тижнем в році. Будьте здорові, займайтеся спортом і бережіть себе та своїх рідних!

 

Члени гуртка «Юні журналісти»

Катерина Трачук та Анна  Сидорук

Залишити коментар