Новини

Сучасне освітнє середовище

        Суспільство очікує від школи не лише статусу освітнього ресурсу, а й простору розвитку та співпраці як усередині, так і з зовнішнім світом. Сучасне освітнє середовище створює неповторне індивідуалізоване та персоналізоване враження, де у кожного є можливість відшукати себе. Аби дійти розуміння безпечного освітнього середовища, слід означити, що є освітнім середовищем загалом.
      14 грудня 2021 року на базі гімназії ім. Олександра Цинкаловського для директорів закладів освіти Володимир-Волинської міської громади проведено семінар за темою «Формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти в ЗЗСО: освітнє середовище». У семінарі прийняли участь представники управління Державної служби якості освіти у Волинській області Матвіюк Володимир Святославович – завідувач сектору роботи з експертами управління та Кузьмук Анжела Федорівна, головний спеціаліст управління.
         Під час заходу Кузьмук Анжела ознайомила керівників з системою внутрішнього забезпечення якості освіти, з компонентами, критеріями, інструментарієм самооцінювання освітніх та управлінських процесів. Матвіюк Володимир провів практичну вправу «Самооцінювання освітнього середовища». Керівникам було запропоновано переглянути фотографії та оцінити забезпечення комфортних і безпечних умов навчання та праці в закладі освіти та заповнити форму спостереження за освітнім середовищем під час проведення інституційного аудиту.
       Зустріч представників Державної служби якості освіти у Волинській області та керівників ЗЗСО організовано директором Володимир-Волинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Страхорчук Людмилою.
      Семінар пройшов цікаво та змістовно. Дякуємо усім учасникам семінару за плідну та цікаву роботу.
Валентина Адамчук
     

взять потребительский кредит без справок и поручителей