Новини

Наші учні у фіналі конкурсі «Зробимо Волинь кращою!»

        У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбувся Конкурс креативних ідей учнівської молоді «ЗРОБИМО ВОЛИНЬ КРАЩОЮ» у форматі дослідницького проєкту «Ми були завжди! Економічне становлення Волині – минуле та майбутнє! «Зробимо Волинь кращою!». Конкурс, який організовують представники факультету економіки та управління, проводиться вчетверте.
       До фінального етапу конкурсу, метою якого є надання школярам певного рівня фінансової грамотності, дійшов 71 проєкт учнів 65 шкіл Луцька та Волинської області. Учасників привітав ректор університету Анатолій Цьось та начальник управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації Наталія Матвіюк.
        Учнів ознайомили з роботою факультету економіки та управління, а також показали роботи Музею сучасного мистецтва, діти отримали дипломи переможців та подарунки.
У фінал конкурсу пройшли учні нашого ліцею №1 : Хомін Софія, Щурук Вадим ( 9-Б клас) та Кіяк Яна, Слободчікова Катерина (10 клас), керівник проєкту Стрільчук Андрій Сергійович.
Щиро дякуємо організаторам за цікаво та корисно проведений час, позитивні емоції, відчуття успіху.
         Своїми враженнями від події поділилась Софія Хомін, учениця 9-Б класу, фіналістка Конкурсу: “Зранку Луцьк зустрів дощем та мрякою, проте ми впевнено йшли до своєї мети. Нам ласкаво відчинилися двері університету, студентки вказали, куди рухатись. На 4 поверсі знаходився актовий зал, де й проводилось дійство. Охочі могли підкріпитися чашечкою кави чи чаю та посмакувати солодощами. Вступне слово ведучих, ректора та декана… далі нас чекала екскурсія в музей сучасного мистецтва. Це було неймовірно! Кожна робота мала свій сенс та по-особливому привертала увагу. Далі ми повернулись до університету, де на нас чекав обід. Смачно, класно та приємно! 13.00 – момент нагородження. Усі найбільше чекали цього моменту, і ось, він настав… повернулися додому з купою вражень та емоцій. Дякуємо за цю можливість проявити себе та показати, на що здатні учні нашого ліцею!”
           А ми пишаємося нашими учнями за їхні старання, креативні ідеї та стремління до успіху і перемог!!!